Pasta pomodoro

I aften orkede jeg ikke at lave den helt store aftensmadsret, så jeg kiggede i skabene og i køleskabet, og det var ikke det store udvalg der bød sig til. Men tomater og pasta havde vi, så jeg besluttede at lave en lækker pasta pomodoro. Opskriften på den lækre og utroligt simple ret får du her:

Pasta Pomodoro:

  • 300-400 g. tomater (lækre tomater med masser af smag)
  • 300 g. spaghetti
  • Olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. balsamico
  • 1 tsk. sukker
  • Basilikum (hvis du har det, jeg brugte timian i stedet)

Fremgangsmåde:

  • Kom vand i en gryde, kom godt med salt i, og sæt til at koge. Når det koger, kommes pastaen i, og pastaen koges til den er næsten færdig
  • Hak løg og hvidløg fint, og skær de små tomater midtover
  • Kom olivenolie på en pande, og steg løg og hvidløg ved meget lav varme, indtil løgene er klare
  • Kom tomaterne på panden, sammen med balsamico og sukker, og steg videre, nu ved høj varme, indtil det er kogt lidt ind. Smag til med salt og peber
  • Hæld næsten alt vandet fra pastaen, og kom derefter pastaen og en smule af vandet på panden, og steg det hele sammen, indtil vandet er kogt ind
  • Velbekomme!

Skriv et svar