Cremet brownie

Efter en lang og hård fodboldtræning, smækkede jeg den lækreste brownie sammen. Jeg synes jeg havde fortjent det! Så her får I min opskrift på den bedste brownie:

Giver ca. 18-20 stykker

Ingredienser:

  • 250 g. Mørk chokolade
  • 200 g. Smør
  • 250 g. Sukker
  • 120 g. Brun farin
  • 120 g. Mel
  • 4 æg
  • 50 g. Hvid chokolade
  • 1 tsk. Salt

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 180 g. Varmluft
  2. Smelt smør i en gryde ved lav varme
  3. Hak den mørke chokolade groft, og kom den i gryden
  4. Sluk for gryden og rør chokoladen ud i smørret til alt er smeltet
  5. Bland sukker, brun farin og salt
  6. Pisk æggene i sukkerblandingen, og pisk indtil det bliver en luftig masse
  7. Pisk den smeltede smør og chokolade i æggemassen
  8. Vend mel i blandingen med en dejskraber, så du ikke slår luften ud af blandingen
  9. Kom bagepapir i et ovnfast fad, og fordel blandingen i fadet
  10. Bag i ovnen i 20-25 min
  11. Hak den hvide chokolade groft
  12. Tag kagen ud af ovnen og fordel den hvide chokolade ovenpå
  13. Bag yderligere 10 min
  14. Lad kagen køle helt af, inden du skærer den ud i firkanter (sæt den evt. i køleskabet, så den når at sætte sig helt)

Skriv et svar