Nem kylling i fad

Når aftensmaden skal være ekstra nem, er der ikke noget bedre, end når alt kan kommes i det samme fad, og passe sig selv i ovnen. Denne opskrift på kylling i fad er med masser af grøntsager, minimal forberedelsestid og så smager det bare hamrende godt! I portionen her er der nok til 4 personer, eller hvis I blot er to ligesom os, kan I gemme resten, og så er der rester til dagen efter.

Ingredienser:

  • 3 rødbeder
  • 6 gulerødder
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 1000 gram kyllingelår (under- og overlår)
  • 1 spsk. olie
  • Frisk timian
  • Salt
  • Peber
  • Evt. hvidløgsolie

Fremgangsmåde:

  1. Start med at skrælle rødbeder og gulerødder, og skær dem i mundrette stykker
  2. Skær ligeledes squash og aubergine i samme størrelse
  3. Kom alle grøntsagerne i et stort, ovnfast fad, og kom olie, hakket frisk timian, lidt salt og lidt peber i fadet, og vend det rundt
  4. Fordel alle kyllingelårene ovenpå grøntsagerne i fadet, og krydr med timian, salt, peber og hvidløgsolie
  5. Kom i ovnen ved 185 grader varmluft i 35-40 minutter
  6. Skru herover over på grill i 10 minutter mere, indtil skindet er helt sprødt

Skriv et svar